Menu

30 aksidente me 15 të lënduar nga reshjet e borës

30 aksidente me 15 të lënduar nga reshjet e borës

Reshjet e mbrëmshme të borës në Kosovë kanë shkaktuar një numër të madh të aksidenteve.
Sipas Policisë së Kosovës, që nga ora 21:00 e së dielës e deri më tani, në gjithë Kosovën janë shënuar 30 aksidente trafiku me rreth 15 të lënduar.

Reshjet e mbrëmshme të borës në Kosovë kanë shkaktuar një numër të madh të aksidenteve.

Policia e Kosovës është në teren dhe numri i aksidenteve mund të ndryshojë.

Ndërkohë që Policia u ka bërë thirrje ngasësve të veturave që të mos dalin pa pajisjet e duhura dhe të papërgatitur në rrugë.

Kthehu në krye

Veglat

Rreth nesh

Na ndiqni edhe në

Miqtë nga facebooku