Menu

Top 10 faqet e vitit në Wikipedia

Facebook, One Direction dhe apokalipsi May kanë qenë 10 faqet më të vizituara të Wikipedia në gjuhën angleze për vitin 2012, thuhet sipas listës së inxhinierit suedez Johan Gunnarsson.

Facebook
Wiki
Deaths in 2012
One Direction
The Avengers
Fifty Shades of Grey
2012 phenomenon
The Dark Knight Rises
Google
The Hunger Games

Me siguri se Facebook ka qenë faqja më e kërkuar e vitit edhe në gjuhët tjera, pasi që shumica e përdoruesve kur kërkojnë të qasen në Facebook, gjatë kërkimit, faqja e rrjetit social mund të hapet në Wikipedia. 

One Direction ishte trend edhe në gjuhët tjera, dhe në listat tjera, duke përfshirë ato të Facebook dhe Google për vitin 2012. 

Sipas jush, cila është faqja më e kërkuar në Wikipedia?

Ndaje me të tjerët

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Kthehu në krye

Veglat

Rreth nesh

Na ndiqni edhe në

Miqtë nga facebooku