Menu

“Facebook”, zilia dhe palumturia

Shkencëtarët vërtetuan se përdorimi i rrjetit më të madh social në botë “Facebook” i bën njerëzit të pakënaqur. Për çdo gjë është fajtore ndjenja e zilisë, e cila i lind shumicës së përdoruesve kur shikojnë fotografi dhe statuse të ndryshme në faqen e të rejave.

Duke punuar mbi studimin e titulluar "Zilia në Facebook: një kërcënim i fshehur për cilësinë e jetës së përdoruesve" shkencëtarët zbuluan se njerëzit që e përdorin pak ose nuk e përdorin fare rrjetin social, e ndjejnë vetën shumë herë më të lumtur se sa përdoruesit aktivë të “Facebook”, njofton Agjencia Reuters.

Ndaje me të tjerët

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Kthehu në krye

Veglat

Rreth nesh

Na ndiqni edhe në

Miqtë nga facebooku